HAKUKONEOPTIMOINTI

Hakukoneoptimointi eli SEO (search engine optimization) nostaa yrityksesi sijaintia Googlen ilmaisissa hakutuloksissa

Oletko selvillä, miten sijoitut Googlen tai Bingin hakutuloksissa?

Yli 70% prosenttia kaikista hakukoneiden klikkauksista tehdään ensimmäisellä sivulla. Vielä toisellakin sivulla saat hajanaisia klikkauksia, mutta siitä eteenpäin loput sijoitukset ovat käytännössä turhia.

Hakukoneoptimoinnilla varmistat sijoituksesi valituilla hakusanoilla mahdollisimman korkealle ilmaisissa hakutuloksissa. Vastoin joitakin lupauksia, tuloksia ei suinkaan synny silmänräpäyksessä, ja toisinaan Google voi jopa rankaista ”ylioptimoiduista” sivuista, joilla pyritään kertaheitolla hakutulosten ykköseksi. Parhaita tuloksia saadaan aikaan määrätietoisella, sekä pitkäjänteisellä kehitystyöllä ja seurannalla. Mutta kun perusta kerran tehdään huolellisesti, loppu on sen jälkeen helpompaa.

Olemme vuosien varrella tehneet hakukoneoptimointia monille eri toimialoille, mm. rahoitusmarkkinoille, jossa yhtenä mainittakoon lainan vertailupalvelu Lainalinkki.fi. Lainapalvelut ovat erittäin kilpailtu toimiala, ja tämän tyyppinen palvelu vaatii jatkuvaa seurantaa ja päivitystä, jotta saavutetut sijoitukset hakukoneissa voidaan säilyttää ja etenkin kun tuloksia halutaan entisestään parantaa.

Näkyvyys tärkeää

Googlen käyttäjät luottavat hakupalvelun kykyyn esittää relevantteja hakutuloksia ja myös tiedostavat, miten paljon Google arvostaa laadukasta sisältöä. Hyvä sijoitus hakutuloksissa viestiikin yrityksesi osaamisesta ja sillä on myös yhä suurempi vaikutus yrityksesi tunnettuuteen ja brändiin.

Yritystoiminnassa on kuitenkin aina kyse euroista, ei pelkistä kävijämääristä. Siksi onkin tärkeää, että hakukoneoptimoinnilla saavutetut kävijät saadaan konvertoitumaan asiakkaiksi. Emme koskaan jätä työtä pelkkään hakukoneoptimointiin vaan tarjoamme apua ja osaamistamme asiakashankinnan jokaisen vaiheen menestyksekkääseen läpivientiin.

Tilaa maksuton analyysi

Tilaa maksuton analyysi, niin kartoitamme millä toimenpiteillä ja kustannuksilla yrityksesi näkyvyyttä ja sijoitusta hakukoneissa saadaan paremmaksi.

Kirjoita yhteydenottolomakkeen lisätietokohtaan yrityksesi www-osoite, sekä tärkeimmät palvelut, joilla yrityksesi tulisi hakukoneista löytyä. Asiantuntijamme ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä analyysin läpikäymistä varten.