KOTISIVUT YRITYKSELLE

Tyylikkäät, toimivat ja sisällöllisesti laadukkaat verkkosivut sijoittuvat hakukoneissa korkealle sekä lisäävät myyntiä.

Kotisivujen laatu tärkeää

Nykyisin kotisivut ovat jokaiselle yritykselle itsestäänselvyys. Jos et ole netissä, et ole olemassa.

Mutta mitkä tahansa sivut eivät kelpaa vaan kotisivujen laadulla on tänä päivänä tärkeämpi rooli kuin koskaan aikaisemmin. Ja laadun merkitys tulee jatkossa vain korostumaan, puhuttiinpa sitten sivuston sisällöstä, ulkoasusta tai käytettävyydestä.

Kotisivujesi tulee olla kaikilla laitteilla toimivat, niiden tulee olla hakukoneystävälliset ja mikä tärkeää, sivujen tulee erilaisin aktivoimistoimin ohjata kävijää oikeaan suuntaan, eli ostavaksi asiakkaaksi.

Kun kaikki on tehty oikein, sivusi sijoittuvat korkealle Googlen ilmaisissa hakutuloksissa, ja hakupalveluiden kautta sivuille saapuvista kävijöistä suurempi osa saadaan konvertoitua joko liideiksi tai suoraan asiakkaiksi.

Kuten yritykset, yhtälailla myös yhdistykset ja järjestöt tarvitsevat kotisivut viestintään ja markkinointiin.

Räätälöimme kotisivut aina tarkasti tarpeen mukaan. On tärkeää ymmärtää mitä asiakas sivuiltasi haluaa. Tässä auttaa vahva toimialatuntemuksemme, useilta eri aloilta.
Räätälöimme kotisivut aina tarkasti tarpeen mukaan. On tärkeää ymmärtää mitä asiakas sivuiltasi haluaa. Tässä auttaa vahva toimialatuntemuksemme, useilta eri aloilta.

WordPress julkaisujärjestelmä

WordPress on maailman eniten käytetty kotisivujen julkaisujärjestelmä (CMS, Content Management System). WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jota suuren joukon toimesta kehitetään päivittäin vastaamaan yhä moninaisempia tarpeita.

WordPress soveltuu niin pienten kuin suurtenkin organisaatioiden kotisivualustaksi. Valmiita lisäosia eri tarpeisiin löytyy valtava määrä ja mikäli valmista lisäosaa ei löydy, me rakennamme sellaisen sinulle.

Jatkuvan kehitystyön ansiosta WordPress on erinomaisesti hakukoneoptivoitavissa, eli sen pohjalle rakennettu sivusto on niin Googlen, Bingin, kuin muidenkin hakukoneiden mieleen.

Kotisivut helposti ja edullisesti

Yritysten kohdalla kotisivujen tärkein tehtävä on viimekädessä kasvattaa myyntiä ja sitä kautta tuoda enemmän rahaa. Ne osa-alueet, millä tähän parhaiten päästään, voit huoletta jättää meidän mietittäväksemme. Sinun ei tarvitse miettiä optimointeja, domainia, palvelintilaa, responsiivisuutta, tai vastaavia kysymyksiä lainkaan. Me hoidamme ne puolestasi parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

TYYLIKÄS ULKOASU

Ensivaikutelma on tärkeää kun sivuille tullaan. Tyylikäs, yrityksen muuhun ilmeeseen istuva ulkoasu viestii myös laadukkaasta toiminnasta.

HELPPO HALLINTA

Kun haluat itse päivittää sivujasi, onnistuu se helposti mistä tahansa laitteesta kätevästi nettiselaimen kautta.  Halutessasi voit jättää päivitykset myös meidän tehtäväksemme.

REFERENSSEJÄ

Joitakin esimerkkejä toteuttamistamme erityyppisistä verkkosivustoista

Rakennusliike Vahte Oy

Rakennusliike Vahte Oy tarjoaa oman kodin avaimet käteen -periaatteella Turun seudulla. Yritys on erikoistunut pientalorakentamiseen, mutta palveluvalikoimaan kuuluu kattavasti rakennus- ja remonttipalveluita.

Halmedia toteutti yritykselle responsiiviset verkkosivut, sekä logon, joka viestii nykyaikaisesta ja dynaamisesta rakennusalan tekijästä. Verkkosivuston alustana toimii WordPress -julkaisujärjestelmä. Asiakas voi halutessaan itsekin helposti päivittää ja tuottaa sisältöä ja uusia sivuja WordPressin erinomaisen käyttöliittymän ansiosta.  

Tutustu Vahten kotisivuihin tästä

Ilmataito Oy - ilmanvaihdon puhdistus

Ilmataito Oy

Ilmataito Oy:n koko yritysilme sai kasvojen kohotuksen aina logosta alkaen. Kotisivut uusittiin ja täysin responsiivisen sivuston julkaisujärjestelmänä toimii Drupal. Sivuille rakennettiin myös suosittu hinta-laskuri ominaisuus, joka annettujen tietojen perusteella laskee hinnan ilmanvaihdon huoltotöille. Laskuri lisää hinnoittelun avoimuutta, sekä helpottaa palveluiden tilaamista asiakkaan näkökulmasta.

Hakukoneoptimointi varmistaa yrityksen näkymisen Googlen hakutulosten kärjessä valituilla hakusanoilla ja alueilla.

Sivusto tarjoaa myös tietoa ilmanvaihdosta ja sisäilmasta kiinnostuneille.

Tutustu Ilmataidon sivuihin tästä

AurinkoinenEspanja.fi

Espanja vetää meitä suomalaisia puoleensa tällä hetkellä rajummin kuin koskaan. Enää ei Aurinkorannikolla käydä pelkästään lomailemassa, vaan sinne halutaan pidemmäksi aikaa. Ehkä halutaan muuttaa jopa pysyvästi. Aurinkorannikolla asuu jo tuhansia suomalaisia ja suunta on kasvamaan päin.

AurinkoinenEspanja.fi tarjoaa kaikille kiinnostuneille tietoa Espanjasta sekä palveluhakemiston. Sivusto toteutettiin WordPressillä.

Tutustu Aurinkoiseen Espanjaan tästä

Referenssi - AurinkoinenEspanja.fi

 

Kiinnostuitko uusista kotisivuista?

Ota siinä tapauksessa yhteyttä heti tänään! Mitä nopeammin hommat saadaan käyntiin, sitä nopeammin alkaa myös tuloksia syntymään. 

Meiltä löytyy kokemusta kotisivuprojekteista jo lähes 20 vuoden takaa, joten voit huoletta jättää sähköisen markkinointisi meidän käsiimme. 

 

KYLLÄ, HALUAN LISÄÄ MYYNTIÄ!

Teemme sinulle kotisivut jotka lisäävät myyntiä. Aloitetaanko?